.

Popüler Yayınlar

4 Nisan 2016 Pazartesi

günde 1000 tl nasıl kazanılır? kısa sürede yüksek gelir

internet üzerinden para kazanma
internet üzerinden para kazanma
ucuk beklentili kazanç
ucuk beklentili kazanç
para kazanmanın yolları
para kazanmanın yolları
blog yazarlıgı
blog yazarlıgı
katlanarak çogalan gelir
katlanarak çogalan gelir
sürümü olan mal satışı
sürümü olan mal satışı
çok satılan ürünlerden
çok satılan ürünlerden
gelirin sayılması
gelirin sayılması
icatta bulunma
icatta bulunma
kabul görmeyen icatlar
kabul görmeyen icatlar
kabul görüp sahibine gelir getiren icatlar
kabul görüp sahibine gelir getiren icatlar
kartopu yapma aparatı
kartopu yapma aparatı
pet şişe su satışı
pet şişe su satışı
GÜNDE 1000 TL NASIL KAZANILIR? KISA SÜREDE YÜKSEK GELİR : insanların kısa sürede köşeyi dönmeyi, yada kısa sürede yüksek kazanç saglamayı hedefleyenleri,bu konuya ışık tutucu ilan,yazı,görsel efekt,makale, ne bulursa bilgilenmeli,içlerinden rantable olanlarını elemeli,az sermaye başlangıcı gerektirenlerinide denemelidir bence.kulakları çınlasın hocamın bana dedigi üzere bir günlük bir periyotta hatrı sayılır bir gelir elde edebilmek için iki yol vardır ana hatları ile.ya az satışı olan,ancak sattıgınızda size yüksek gelir getirebilecek bir ürüne focuslanacaksınız,(otomobil,villa,tekne,yat,kat)yada günlük yaşamın her anında gece gündüz tüketilebilen bir ürüne konsantre olacaksınız.(tavuk döner,simit satışı,pet şişe su satışı v.b)örneklemek gerekirse bir sahil bölgesinde elinde 2 tane portable buz dolabı,yada içinde buz muhafaza edelebilen plastik dolaplardan 2 tane edinmiş bir kişi birisine pet şişe su,digerine kapalı kullah dondurma koydugunu varsayarsak.pek ala günde 250 şişe su 250 adette dondurma satabilir.ancak burada dikkat edilmesi gereken husus,çok satış yapıp kar marjını düşük tutup mümkün oldugunca çok ürün satabilmektir.500 ml bir pet şişe suyu 1 tl ye satıp günde 100 tane satabilmektense,0,17 krş'a aldıgı pet suyu 50 kuruşa satarak günde 300 lü rakamları bulup,adet başı 0,33 tl kar edip bunu 300 ile çarptıgında yaklaşık olarak 105 tl sudan gelir etmiş olur.hocamın ısrarla üzerinde durdugu ve bir bakıma günde 1000 tl nasıl kazanılır?sorusuna en can alıcı örnek olarak.türk halkının pekte ilgi alanına girmeyen icatını,patent hakkını elinde bulundurdugu bir keşifte bulunmak.kısa dönemde olmasa bile uzun dönemde bu girişimin  meyvelerini fazlasıyla yiyebilecegi kesindir.ya tane başı satışında 1 tl kar edilebilecek günde 1000 tane satabileceginiz bir ürün bulacaksınız,yada günde bir tane satabilip(bazanda boş gün olabilir)1000 tl gelir saglayabileceginiz bir ürüne yöneleceksiniz.kısa sürede yüksek gelir elde etmenin 4.bir yolu yok.günümüzde Arda Kutsal üstadın yaptıgı gibi blog yazarlıgını profesyonel bir noktaya getirip blogunuzuda sürekli güncel tutmayı başararak,blog içi google reklamlarının tıklanması neticesinde oluşturdugunuz adsense hesabınızda ay sonunda 25000 usd leri görmenizde pek ala mümkün.ancak bir,iki,ufak hatırlatma.bu ha dediginiz anda olabilecek internet yollu bir kazanım şekli degildir. en az 3-5 yıllık bir çalışma birikimi ve altyapı gerektirir.

4 yorum:

  1. internetten para kazanma yolları - hemen zahmetsizbir şekilde internetten para kazan, tıklamayla para kazanabileceğiniz işlemler.

    YanıtlaSil
  2. merhaba arkadaşlar. bende kendimce amatör bir blog yazıyorum. blogumda tamamen uygulanabilir iş fikirlerini paylaşıyorum. bunlara örnek: seyyar çanta satışı, bayat ekmekten para kazanmak, seyyar sütçülük gibi, vakit buldukça ve iş fikrini araştırdıkça derleyip topladığım bilgileri yazmaya çalışıyorum.
    blog sayfam fikirciim.blogspot. com. tr sitemi ziyaret edip size uygun iş fikirlerini inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. adsenseden banlandıysanız yada yasaklandıysanız, daha fazla kazanabileceğiniz ödemesini anında yapan mükemmel bir site, hemen kaydolun para kazanmaya başlayın.

    YanıtlaSil
  4. bidvertiser sitesi ile yüksek hitli siteler büyük paralar kazanıyor.

    YanıtlaSil