.

Popüler Yayınlar

4 Nisan 2016 Pazartesi

Bursa Devren kiralık işyeri ve dükkanlar bursa devren kiralik

BURSA DEVREN KİRALIK İŞYERİ İRTİBAT TELEFONU : ilan paylaşabilirsiniz
DEVREN SATILIK DÜKKAN VE İŞ YERİ
DEVREN SATILIK DÜKKAN VE İŞYERİ - irtibat tel
BURSA DEVREN KİRALIK İŞYERLERİ : Bursada asma katlı büyük veya küçük önemli yerde ve merkezi yerlerdeki devren kiralıklar listesi. bursa kelepir devren kiralık işyerleri araştır. Sahibinden Bursa Devren kiralık işyeri ve dükkanlar sahibinden bursa devren kiralik dükanlar. bursanın en işlek caddesi ve en işleyen caddesinde, Banka olabilecek, noter olabilecek, sigorta şirketi işi yapılabilecek çok kalabalık ve işlek cadde üzeri, köşe başı işyerleri. bursa yıldırım bölgesi civarı, yıldırım belediyesi yakınlarında ve etrafında, bursa yıldırım kiralık dükkanlar ve bursa yıldırım kiralık işyerleri bul. Asma katlı olan toplam olarak 130 metrekare üstteki işyeri kiralıktır irtibat tel =

3 yorum:

  1. bursa devren kiralık işyerleri, bursadaki devren kiralıklar ve devren satılıklar, devren satılık dükkanlar ve bursa devren satılık dükkan büyük yada küçük asma katlı ve asma tavanlı, şehir merkezinden, işlek cadde üzeri veya insanların çok olduğu kalabalık mekanlardaki devren sahibinden satılık işyerleri.

    YanıtlaSil
  2. BURSA DEVREN KİRALIK İŞYERİ İLANLARI : Bursadaki güncel devren satılıklar listesi, en işlek yerlerdeki cadde üstü ve köşe başı işlek yerlerde bulunan devren satılık dükkan ve dükkanlar listesi.

    YanıtlaSil
  3. bursada Banka, noter, sigorta şirketi ve sigorta işi için ideal işyerleri, asma katlı büyük dükkanlar.

    YanıtlaSil